About J22

J22 bevindt zich sinds jaar en dag in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk en is een begrip in de regio geworden. Eigenaar Dennis Jasper nam in 1996 de kinderkledingwinkel van zijn ouders over en begon langzaam de transformatie naar het huidige J22. Waar veel kinderen vroeger met hun ouders kinderkleding kochten bij de oudere generatie Jasper, stappen ze tegenwoordig bij J22 naar binnen om zelf een praatje te maken en kleding aan te schaffen bij Dennis en zijn team.

Het is dan ook niet zomaar dat J22 in 2013 de titel ‘Beste zelfstandige winkel van Nederland’ bemachtigde en in 2015 gekroond werd tot ‘Gezelligste winkel van Rijswijk’. Het personeel van J22 heeft hart voor de zaak en wilt het beste voor haar klanten. Je hoeft maar met één ding naar buiten: een glimlach. Verkopen is bijzaak.

foto2

De hoeveelheid vaste klanten die bij ons naar binnen komen lopen om bij te praten laat goed zien dat we eigenlijk veel meer zijn dan een winkel. Gezelligheid is bij ons heel belangrijk en dat voelen onze klanten. – Dennis Jasper

Het team

15

Dennis & Monique

ellen

Ellen

ilona

Ilona

img-20161125-wa0001

Esther

monica-2

Monica

anis

Anis

thijs

Thijs

guido

Guido

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Stuur dan ons gewoon een mailtje en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search